08-727 63 69 info@kurshuset.se

"Hur svårt kan det va?" - Kommunikation och beteende - DISC föreläsning/online

Att vara olika i en grupp är både utvecklande och roligt. Ibland kan det dock ställa till en del när vi inte förstår varandra och det blir missförstånd.

Med DISC fyra färger som utgångspunkt får du insikt, förståelse och respekt att vi är olika och att vi kan anpassa vår kommunikation för att underlätta samarbetet på ett lättsamt sätt. 

 

Nu finns det även möjlighet att få denna föreläsning online.

Kursdatum

Kontakta oss för att boka datum
Online, du kan starta kursen när du vill!

Längd

Föreläsning Halvdag
Online 1,5 tim


Kostnad

Föreläsning kontakta oss för offert
Online 980 kr

Finns som

Lärarledd
Företagsanpassad
Online kurs

Kursinnehåll

Kursmål

Välkommen till KursHusets föreläsning eller online i DISC

En givande, inspirerande och rolig föreläsning med många skratt och aha-upplevelser!
Ska ni har en kick-off eller vill ni utvecklas i hur ni ska förstå varandras olikheter, kommunicera och samarbeta på ännu bättre sätt?

Det får ni möjlighet till med hjälp av kunskap om DISC, beteende och de olika färgerna. När ni har mer koll på att ni är olika och även kan acceptera och respektera olikheterna utvecklas ni som grupp. 

Vill ni fördjupa er kunskap om er själva och varandra finns möjlighet att genomföra individuella analyser  som sedan kan göras till en teamanalys. Läs mer!

Alltid på KursHuset

Om det inte är KUL så är det inte roligt! Vi vill med vår pedagogik ge er Kompentens som Utvecklar Lönsamhet. Det gör vi i mindre grupper för att deltagarna ska få med sig så mycket som är möjligt. Vi arbetar ständigt för att förenkla och förtydliga arbetsmetoder och kunskapsöverföring.

Föredrar ni en företagsanpassad utbildning så kommer vi ut till er. Vi utformar kurser inom hela arbetsmiljöområdet, både lärarledda och online som innefattar organisatorisk, social och fysisk arbetsmiljö Krav, regler och rutiner ska vara förståeliga och greppbara. 

Med erfarna och inspirerande utbildningsledare ger vi kursdeltagarna praktisk kunskap för vardaglig användning. Vi anpassar kursinnehållet utifrån era behov och erbjuder även konsultativt stöd och uppföljning efter avslutad kurs.

- Vi gör hårdtuggade ämnen lättsmälta och nyttiga!