08-727 63 69 info@kurshuset.se

Certifiering i
Extended DISC

Extended DISC är ett beteende- och kommunikationsverktyg som utvecklar samarbetet mellan medarbetare, kollegor och klienter.

Utbildningen är framtagen för dig som arbetar med utveckling av ledare, medarbetare och försäljning.

Verktyget används även effektivt inom rekrytering, organisationsutveckling, utbildning, coaching och konflikthantering.

Säljbedömning - certifiering

Du kommer att få kunskap och verktyg att coacha, utbilda och utveckla säljare, försäljningschefer och säljteam. Om du vill kan du lätt koppla ihop den med DISC säljprofil.

Individuell DISC-analys

Att användas inför en rekrytering eller för dig som vill utvecklas och och få en insikt och förståelse för hur ditt beteende kan kan uppfattas och hur du bäst kommunicerar med andra.

Föreläsning om DISC

En inspirerande föreläsning med många skratt och aha-upplevelser. Ska ni ha en kick-off eller få insikt i hur ni ska förstå varandras olikheter, kommunicera och samarbeta på bättre sätt?

Extended DISC
Kommunikation & beteende

Vi tror att första steget i all utveckling av kommunikation är att se vilket beteende vi själva har som individer och hur vi kan utveckla det. – Nästa steg är att du lär dig att förstå andra.

Hur beter du dig?

Extended DISC hjälper dig att förstå hur ditt och andras beteende och kommunikationsstil uppfattas och även påverkar andra. Du får insikter och aha-upplevelser som du kan ta med dig till olika situationer i din vardag.